Total Pageviews

Wednesday, January 26, 2011

Zajmina: Makina, vendi ideal për seks

Zajmina, “makina” vendi ideal për të bërë seks 

Në një intervistë dhënë për emisionin e televizionit “Vizion+”, “Zonë e Lirë”, që drejtohet nga Arian Çani, ish Miss Shqipëria dhe këngëtarja, Zajmina Vasjari, flet pa dorëza rreth çdo pyetje që ka të bëjë me seksin. Intervista është dhënë para shumë kohe, por një rikujtim për të gjithë ata fansa të Zajminës që ndoshta nuk e dinë apo nuk e kanë ndëgjuar këtë intervistë.

Çani: Zajmina, keni nevojë të dashuroni për të bërë seks, apo të bëni seks për të dashuruar?

Zajmina: Të dashuroj për të bërë seks.

Çani: Cili është vendi ideal për ta bërë shpejt e shpejt?

Zajmina: Makina.

Çani: Cili është vendi ku do ta kishit të pamundur ta bëni?

Zajmina
: Banjoja, sepse është e vogël…

Çani: Ju preferoni 1 mashkull që din ta bëjë dhe që ua dreth (tradhton), apo një që nuk di ta bëjë por është besnik?

Zajmina: Një që e bën mirë dhe që e dreth, por pa e marrë vesh unë.

Çani: Një mashkull që din ta bëjë por që është i shëmtuar, apo një mashkull që nuk di ta bëjë por që është i bukur?

Zajmina: Një që është i shëmtuar…

Çani: Preferoni të gjuani apo të jeni e gjuajtur?

Zajmina: Të jem e gjuajtur.

Çani: Preferoni t’i braktisni ju, apo të ju braktisin ata?

Zajmina: T’i braktis unë, sepse është më pak e dhimbshme.

Çani: Ju preferoni Zajminë t’i përkëdhelni apo të ju përkëdhelin?

Zajmina: Të dyja bashkë

Çani: Preferoni të ju lërë për një mashkull tjetër apo për një femër tjetër?

Zajmina: Për një mashkull.

Çani: Pra preferoni që nëse ju braktis, të deklarojë se e ka bërë me një mashkull tjetër, jo me femër?

Zajmina: Jo për femër, pse habitesh?

Çani: Nuk do ta kishe problem të jetë homoseksual?

Zajmina: (qeshet).

Çani: Zajmina, ju preferoni të ju përkëdhel një mashkull që nuk ju dashuron fare apo një mashkull që ju dashuron si i çmendur?

Zajmina: Të më dashurojë por pa dhunë…

Çani: Pra preferoni një që nuk ju do?

Zajmina: Jo, të jetë i dyti por pa…

Çani: Njërën duhet të zgjidhni…?

Zajmina: Të dytin.

Çani: Pra një mashkull që të rreh, por që të dashuron?!

Zajmina: (qesh).....

No comments:

Post a Comment